LNU Informasjonsstøtten Nord/Sør

LNU Informasjonsstøtten Nord/Sør er en støtteordning for alle demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner som vil jobbe med å spre informasjon om globale miljø- og utviklingsspørsmål.
Sentralleddet i organisasjonen kan søke om inntil 75.000 kroner til et prosjekt. Om dere er to eller flere organisasjoner som går sammen, kan dere søke inntil 100.000 kroner per prosjekt. Støtteordningen har løpende søknadsfrist til det er tomt for penger. Organisasjoner kan søke om støtte til flere prosjekter i året. LNU forvalter pengene på vegne av Norad.

Vi støtter informasjonstiltak om globale miljø- og utviklingsspørsmål som skal gjennomføres i Norge. Hvis prosjektet innebærer reising, må informasjonstiltakene i Norge være tydelig beskrevet i søknaden.
Vi prioriterer prosjekter som:
• har tydelige perspektiver fra land i sør
• er samarbeidsprosjekter mellom to eller flere barne- og ungdomsorganisasjoner
• når bredt ut med sitt/sine informasjonstiltak
Det er ikke mulig å få støtte til å informere om egne bistandsprosjekter. Organisasjoner som har egne rammeavtaler med Norad kan heller ikke søke om støtte, med mindre de går sammen med en annen organisasjon som ikke har rammeavtale.

Vil du søke på legatet? Kjøp Legathåndboken

Ønsker du å søke på dette legatet eller finne flere legater som passer for deg? Du finner nødvendig informasjon om søknadsfrist, søknadsprosedyre og kontaktinformasjon for dette legatet, samt over 2000 andre legater i Legathåndboken. Kjøp boken her