Samiske Kunstneres og Forfatteres Vederlagsfond (SKFV)

Samiske Kunstneres og Forfatteres Vederlagsfond:
1. Målgruppe
Stipend fra Samiske Kunstneres og Forfatteres Vederlagsfond (SKFV) kan tildeles kunstnere som i hovedsak bor og har sitt virke i Norge. Når det anses rimelig, kan det gjøres unntak fra regelen om å bo og virke i Norge. Stipendene gjelder ikke kunstnere i en grunnutdanningsfase.

2. Kriterier for tildeling
Ved tildeling av stipend skal det bare legges vekt på kunstnerisk aktivitet og kvalitet. Det skal ikke taes hensyn til kjønn, medlemskap i kunstnerorganisasjoner, religiøs eller politisk oppfatning. Alder skal/kan taes hensyn til bare i de tilfeller der det er fastsatt at det er/kan være kriterium for tildeling. Som hovedregel kan ikke samme kunstner få tildelt mer enn ett stipend samme år. Mottakere av Statens Garantiinntekt, statlige arbeidsstipend, Samiske arbeidsstipend og statlige / Samiske arbeidsstipend for yngre/ nyetablerte kunstnere kan likevel få tildelt reise- eller studiestipend, materialstipend og utstillingsstipend. Mottakere av arbeidsstipend for yngre / nyetablerte kunstnere kan også få tildelt etableringsstipend.

Vil du søke på legatet? Kjøp Legathåndboken

Ønsker du å søke på dette legatet eller finne flere legater som passer for deg? Du finner nødvendig informasjon om søknadsfrist, søknadsprosedyre og kontaktinformasjon for dette legatet, samt over 2000 andre legater i Legathåndboken. Kjøp boken her